Braziliaanse schoonheid wil geil met jou praten!Fernanda

Leeftijd: 36 jaar
Geaardheid: Hetero
Kleur haar: Ik heb zwarte haren
Kleur ogen: Ik heb mooie bruine ogen
Figuur: Ik heb een slank figuur
Cupmaat: Ik heb grote borsten
Schaamhaar: En mijn kutje is kaal geschoren

Luister naar mijn oproep:

Braziliaanse schoonheid wil geil met jou praten!
Ik ben Fernanda, een Braziliaanse dame met pit! Ik weet precies wat ik wil en hou er van de touwtjes in handen te hebben. Ik werk als secretaresse en alle clichés zijn waar. Ik pijp mijn baas onder het bureau maar wil daar wel iets voor terug. Ik laat me graag hard nemen op zijn bureau. Elke nacht ben ik te zien op tv tussen 1 en 5 met spannende filmpjes.
Ik hou van:
Ik neem graag jouw paal tussen mijn lippen en laat je exploderen over mijn hele lichaam.

Bel: 0906-9505 en krijg Fernanda aan de lijn.
Ik ben sinds enige tijd weer vrijgezel!
Ik heb zin in die heerlijke pik van jou! Bel je mij snel?
Wip even lekker bij mij binnen, schatje!
Hoi, ik ben Abby, een donkere meid en ik ben voor veel in!
Seksverslaafde donkere Amber wacht op jou!
Verpleegster uit Zoetermeer wacht op jou belletje!